Thuis in horeca

Je eigen Heinde
restaurant

Ben jij een gedreven ondernemer en gaat je hart sneller kloppen van de horeca? Start dan je eigen restaurant bij Heinde en profiteer van onze bewezen succesformule, naamsbekendheid en marketing slagkracht. Zo kan jij je richten op het runnen van je zaak, zorgen wij voor alles eromheen.

Contact opnemen

Verschillende
vestigingen

Snelle groei
door NL

Alles wordt
geregeld

Ondernemen
en veiligheid

Dat betekent
voor jou

Eigen investering

Minimaal €10.000,-

Oppervlakte pand

Minimaal/maximaal: 250 m2 tot 500 m2

Aantal zitplekken

120 tot 220

Franchisefee

3% van de omzet

Marketing fee

€500 plus 0.5% van de omzet

Side shape

”Heinde sprak mij aan, omdat het een gastgerichte formule is en aan alle kleine details aandacht wordt gegeven. De definitieve keuze voor het beginnen van een eigen Heinde kwam na het eerste gesprek met de franchisegever waarin ik voelde dat de franchisegever er echt is voor de franchisenemers.”

Jouke

Fijn om te ondernemen
onder een succesformule


Bewezen
succesformule

Een restaurant dat voelt als thuis, waar gasten onbeperkt kunnen tafelen voor één vaste prijs. En dat zonder tijdslimieten, want onze gasten hebben alle tijd om te proeven, lachen en uit te buiken. Welkom in ons habitat.

Over heel
Nederland

Heinde telt verschillende succesvolle locaties, verspreid over heel Nederland. En daar komen alleen maar meer plekken bij, want Heinde groeit hard.

Blijven
vernieuwen

We gaan mee met de tijd en zijn daarom altijd op zoek naar vernieuwing. Niet alleen op het gebied van ons aanbod, maar ook in beleving, marketing en meer.


Interesse? Laten
we kennismaken

1 — Vul het contactformulier in met je gegevens.

2 — Binnen een week nemen we contact met je op voor een (telefonische) afspraak en bespreken we jouw wensen en onze aanpak.

3 — Klikt het? Dan starten we een vervolgtraject om de mogelijkheden verder met je te bespreken. Het duurt gemiddeld 6 - 12 maanden voordat we samen jouw eigen restaurant hebben staan.

4 — Jouw eigen Heinde is een feit. Gefeliciteerd!

Liever eerst contact?

Mail of bel met Savannah