Heel vertrouwd

Niet zomaar een baan

Bij Heinde zoeken we geen medewerkers. We zoeken collega’s die voelen als familie, alsof we met onze beste vrienden werken. Die klaar staan voor elkaar, met elkaar lachen en samen gaan voor dat échte Heinde teamgevoel!


Iets voor jou?

Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Filters

Afdeling

Gebruik de filters voor specifieke vacatures.

Echt Heinde

Iedereen die werkt bij Heinde, heeft één ding gemeen: we gaan ervoor. We willen namelijk echt de plek zijn waar gasten zich op hun gemak voelen. Dat begint bij onszelf. Daarom organiseren we regelmatig leuke uitjes en feestjes.


Altijd iets
anders
doen

background

Elke dag
kan je
werken

background

Lekker
verdienen

background

Leuke
uitjes
horen
erbij

background

Ruimte
voor
groei

background

Hecht team

We zijn een goed geoliede machine, die voelt als een hechte vriendengroep die altijd voor elkaar klaar staat. Ervaren, jong en zeer gepassioneerd.

Ervaring niet nodig

Wij leren je graag alle fijne kneepjes van het horecavak.

Je eigen dagen

We zijn flexibel. Er is werk genoeg, maar we geven je graag de vrijheid om zelf je dagen te bepalen.

Side shape

“Ik vind het vooral leuk om altijd onder de mensen te zijn, een leuk praatje te maken en ervoor te zorgen dat de gasten een top tijd hebben. Ook is het altijd lol met je collega’s. Alles bij elkaar maakt het echt heel leuk om bij Heinde te werken!”

Nikki

“Ik werk nu al een tijd bij Heinde en ik vind het heel erg gezellig. Met collega’s hebben we altijd veel lol, met de gasten trouwens ook! Dat maakt het werk bij Heinde echt superleuk!”

Merinde

Het is één grote vriendengroep